October 16, 2012

Ngimpen jeung sono

Assalmu'alaikum. Akhir-akhir ieu abi sok ngimpen wae .  Aya nu bingah, aya nu nyurucud cisoca.  Duka nuju sono ka teteh abi duka kumaha...