Ngimpen jeung sono

Assalmu'alaikum.

Akhir-akhir ieu abi sok ngimpen wae.  Aya nu bingah, aya nu nyurucud cisoca.  Duka nuju sono ka teteh abi duka kumaha. Tapi atos dua dinten ngimpen. Yen si teteh abi ngumpul dibumi deui sareng kulawargi. Katinggal bingah pisan. Teh Nani sareng teh Nia.  Sugan engkin pas idul-adha aranjeunna uih deui ka bumi. Kos idul fitri kamari.
Pami na impenan mah kadang bingahna sok leuluewiheun. Sareng sedihna meni ngaraheutkeun manah.
Sanes eta wungkul, rencang-rencang nu sanes na oge asok ka candak impenan deuih. Tarutami ka nu dipikasono ku abi. (:

Wilujeng pendak deui.

Wassalam.

Published with Blogger-droid v2.0.9

7 komentar:

  1. deuhh, gak paham bahasanya neh. jd ikutan deh Wilujeng pendak deui.

    ReplyDelete
  2. hiks", sumpe ngga ngerti artinya T.T

    ReplyDelete
  3. nggak ngerti,,,,,buka google translate dulu lah,,,,hihihihi

    ReplyDelete
  4. eta mah sono pisan, janten kaimpenan .. :)

    ReplyDelete
  5. bahasa Sunda na keren pisan (y)
    Jadi kudu merenung hela karak paham maksad na :'(

    ReplyDelete
  6. Assalamu'alaikum kang Asep..
    bersilaturahim nih, salam kenal :)

    ReplyDelete